Denne opskrift er glutenfri og sukkerfri, perfekt til keto- og LCHF-kost. Opskriften er til 2 personer.
Ingredienser:
80 g neutral smøreost (stuetemperatur)
80 g græskarpure
1/2 tsk pumpkin spice mix (1 del kanel, 1/4 del muskatnød, 1/4 del ingefær, 1/8 del nellike)
1/2 tsk Stevia drops vanilje
1/2 tsk vaniljepulver
Et drys salt
150 g kold piskefløde
Sådan laver du Græskarmousse:
Bland Ingredienserne:
Pisk smøreost, græskarpure, pumpkin spice mix, Stevia drops, vaniljepulver og salt sammen til en ensartet masse. Brug en køkkenmaskine for bedste resultat.
Pisk Fløden:
Tilsæt kold piskefløde og pisk, indtil fløden begynder at stivne. Smag til med ekstra Stevia drops, hvis nødvendigt.
Servering:
Hæld moussen i to portionsglas eller skåle ved hjælp af en ske eller en sprøjtepose. Sæt dem på køl indtil servering.
Vi bruger cookies Vi bruger egne cookies og cookies fra tredjeparter til at personalisere din brugeroplevelse, til markedsføring og til at undersøge, hvordan vores hjemmeside anvendes af besøgende. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at trykke på linket 'Cookies' nederst på siden.