FRI FRAGT FRA 399 DKK
Keto Brød | Ketobixens opskrifter

Keto Brød
Denne opskrift er glutenfri og sukkerfri, perfekt til keto- og LCHF-kost.
Ingredienser:
- 100 g hasselnøddemel
- 30 g valnødder
- ½ dl solsikkefrø
- 5 æg
- 100 g flødeost, hytteost eller revet ost
- 100 g smeltet smør
- ½ dl hørfrø
- 1 dl sesammel
- ½ dl kokosfibermel
- 3 spsk loppefrøskaller
- 1 tsk salt
- 1 spsk oregano (valgfrit)
- Kerner til at drysse på
Fremgangsmåde:
Forvarm ovnen:
- Forvarm ovnen til 170 grader.
Forbered Ingredienserne:
- Mal nødder, kerner og frø.
- Blend/pisk æg og ost sammen og tilsæt smeltet smør.
Bland Dejen:
- Tilsæt de tørre ingredienser og rør godt.
Form Brødet:
- Fordel dejen i en bradepande eller 2 brødforme beklædt med bagepapir.
- Glat overfladen og drys med kerner.
Bagning:
- Bag i 35-40 minutter.